Je weet dat je zou moeten bloggen voor je bedrijf,
maar je hebt gewoon te weinig tijd om het goed te doen.

Herkenbaar? Dan wil je deze cursus niet missen: 

Een praktische cursus, bomvol met tips, voorbeelden en bonuslessen, waarin je precies leert hoe jij sneller betere blogs schrijft.

BESTEL NU 

Ik heb zoveel aan deze cursus gehad. Het heeft me zicht gegeven op opbouw, SEO, en het feit dat je vaak te veel behandelt in een blog. Daardoor had ik ineens veel meer onderwerpen! Sjoukje is enthousiast en kundig. Ik ben blij met de schrijfgroei die ik kan doormaken door haar fijne lessen..

— Nelleke Petit

Schrijf je blogs voortaan ZONDER STRESS

Zou het niet fijn zijn als je voortaan precies weet wat je moet schrijven. Én hoe je moet schrijven?

En dat je dan ook nog de JUISTE doelgroep bereikt?

BESTEL NUJe geeft heel veel tips, super fijn! Het was heel interessant en ontzettend waardevol. Bedankt daarvoor!

— Laura Westerbrink

HALLO, IK BEN SJOUKJE!

En ik help je voorgoed van je blogstress af. 

Toen ik begon met bloggen, schreef ik vaak veel teveel details. Mijn teksten gingen van hot naar her, en ik deed er uren over. En alhoewel ik wel veel lezers trok, leverden al die blogs me geen euro op.

Dat moest anders
Ik besloot dat ik het bloggen veel strategischer wilde aanpakken. Toen ik begon met het toepassen van mijn blogstructuur, ontdekte ik dat ik veel sneller ging schrijven. En dat de teksten ook vele malen beter werden.

En met resultaat!
Binnen de kortste keren groeide mijn blog uit tot een mega-succes. Ik trok gemiddeld 50.000 bezoekers per maand. En... ik haalde ook honderden e-mailadressen op met die mooie blogs. En dat leidde WEL tot een mooie omzet.

Ook voor jou
De afgelopen jaren heb ik mijn blogproces steeds verder geperfectioneerd. En mijn succesvolle manier van schrijven leer ik jou ook graag!

Ik zat echt compleet vast met bloggen. Geen ideeën meer en niet zeker over hoe mijn blog nu goed ingevuld moest worden. Deze cursus was perfect voor mij. Ik heb nu zoveel nieuwe ideeën, ik weet waar ik op moet letten, wat je moet schrijven, hoe je dit het beste invult en hoe je je blog effectief in kan zetten! Dit geeft mij nog steeds veel inspiratie en het gevoel dat mijn blog er een stuk professioneler uit ziet. Sjoukje is top!

— Elroy van Duijvenbode

Schrijf je blogs voortaan zonder moeite

Zou het niet fijn zijn als je voortaan weet wat je moet schrijven én hoe je moet schrijven?

En dat je dan ook nog de juiste doelgroep bereikt?

Dit is hoe dat eruit zou zien....

 • Je bedenkt in een handomdraai leuke onderwerpen die aansluiten op je doelgroep in plaats van uren erop broeden.
 • Je leert zo te schrijven dat je blogs zo uit je pen rollen in plaats van maar blijven poetsen en nog niet echt tevreden zijn.
 • Je levert echt zinvolle teksten op die door Google én jouw nieuwe leads gevonden worden in plaats van blogs die door niemand gelezen worden.
 • Je trekt klanten aan die bij jou passen in plaats van dat je moet leuren en overal ja op moet zeggen.
 • En dat alles zonder de stress die bloggen je nu oplevert.

Veel meer resultaat!
"Bloggen, dat kan ik wel," dacht ik na zo'n 1600 blogposts en 9 jaar bloggen. Ik had het mis: ik kan nog best wel wat leren. Daarom raad ik ook ervaren bloggers aan om toch eens Sjoukje's cursus te volgen. Je steekt er zoveel van op!

— Martha Pelkman

Bestel nu ook deze SUPERPOPULAIRE cursus

 • Leer precies wat je moet weten om blogs te schrijven waar je echt iets aan hebt. 
 • Je ontvangt praktische uitleg en opdrachten waarmee je direct aan de slag kan. Ik leg je uit wat je moet doen én hoe je dat doet. 
 • In een duidelijk filmpje laat ik je precies zien hoe mijn snelle schrijfmethode werkt en wat jij moet doen om het ook te kunnen.
 • Ook ontvang je handige blogtips en tricks die je verder helpen.
 • Alle opdrachten en informatie vind je terug op een makkelijke online leeromgeving.

Met deze fijne cursus heb je een systeem, een structuur én een strategie

VEELGESTELDE VRAGEN...

Is Hoe schrijf je snel een geweldige blog nuttig voor mij?

WAT KRIJG JE BIJ DE CURSUS HOE SCHRIJF JE SNEL EEN GEWELDIGE BLOG?

Als je de cursus koopt, krijg je een mail met toegang tot mijn online academie. Daarin kun je aan de slag met mijn videotraining en 4 basislessen. Daarnaast vind je hier de 7 bonuslessen.

De bijbehorende template kun je downloaden en uitprinten en elke keer opnieuw weer gebruiken.


WAT LEER IK BIJ DEZE CURSUS?

Bij de cursus Hoe schrijf ik snel een geweldige blog leer je:

 • De juiste onderwerpen voor jouw doelgroep bedenken
 • Een goede blogstructuur ontwerpen
 • Geweldig sterke teksten schrijven die aansluiten bij jouw doelgroep
 • IJzersterke titels en aantrekkelijke call-to-actions bedenken
 • Veel sneller schrijven door het toepassen van de handige methode

KRIJG IK DE CURSUS THUISGESTUURD?

Nee, je krijgt niets thuisgestuurd. Het is een online cursus. Je krijgt je inlognaam en wachtwoord via de mail. Daarmee kun je inloggen op het systeem, en daar vind je alle materialen keurig gerangschikt bij elkaar.

Er zijn daarnaast downloads beschikbaar die je zelf kunt printen.


HOE SNEL NA HET BESTELLEN ONTVANG IK MIJN CURSUS?

Hoe schrijf ik snel een geweldige blog krijg je binnen 10 na bestelling via de mail toegestuurd. Het wordt gestuurd naar het mailadres dat je hebt opgegeven bij het afrekenen.

Als je niets ontvangt, check dan even je spam-folder. Mogelijk zijn de mails daar beland.


HOE WERKT DE GARANTIE?

Als je alle stappen volgt, garandeer ik je dat je blogs beter worden. Ben je ondanks het volgen van alle lessen en het maken van alle oefeningen niet tevreden? Neem dan binnen 14 dagen contact met me op om je geld terug te krijgen.

HOE WEET IK OF DEZE CURSUS GESCHIKT IS VOOR MIJ?

Deze cursus is speciaal geschikt voor ondernemers die graag meer uit hun website willen halen en daar een blog voor willen inzetten. Het maakt niet uit of je al schrijfervaring hebt of niet. Iedereen die de stappen volgt, leert sneller én beter schrijven.

Als jij graag:

 • beter wil leren schrijven
 • de juiste onderwerpen voor jouw doelgroep wil bedenken
 • minder tijd kwijt wil zijn aan schrijven én aan social media
 • beter gevonden wil worden door Google
 • een bedrijf hebt

Dan is dit dé cursus voor jou.


WAT ALS IK DYSLECTISCH BEN?

Ook mensen met dyslectie leren beter schrijven met deze methode. Het gaat vooral om het verwoorden van je verhaal.

Al meerdere mensen met dyslectie hebben de cursus gevolgd. Zij gaven allen na afloop aan dat de cursus hen over een grote hobbel heen heeft geholpen.


WAT ALS IK AL HEEL VEEL BLOGS GESCHREVEN HEB?

Als je al een ervaren blogschrijver bent, kun je ook nog veel aan deze cursus hebben. Zeker als bloggen jou altijd veel tijd kost. Daarnaast kun je oude blogs die te weinig resultaat behalen altijd updaten op basis van deze methode, om ze toch succesvol te maken.


WAT KOST DE CURSUS?

De cursus kost € 39,95. Daarvoor krijg je mijn handige methode aangeleerd waarmee ook jij veel tijd bespaart bij het schrijven van blogs. Bovendien vergroot je met het schrijven van sterke blogs dat je website gevonden wordt via Google. Ook is het veel makkelijker om mensen aan te trekken via social media, met je blogs.